Els veïns de Mas Gener, encarregats de gestionar la pista esportiva del barri


  • Comparteix:

Mercè Conesa i Josep Lluís Lolo han formalitzat l'acord

Mercè Conesa i Josep Lluís Lolo han formalitzat l'acord

L'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener gestionarà el dia a dia de la pista del barri gràcies al conveni signat aquest dimecres entre l'entitat veïnal i l'Ajuntament. L'agrupació vol donar un nou impuls a aquest espai posant-lo a disposició d'activitats lúdiques i esportives de la zona. L'acord estableix que el dia a dia de l'equipament serà responsabilitat de l'associació i el manteniment continuarà a mans del consistori.

El pacte inaugura un model de gestió d'equipaments esportius inèdit per ara a la ciutat ja que fixa una responsabilitat compartida entre una entitat i l'administració. A partir d'ara, la gestió quotidiana, és a dir, l'ús i la custòdia de l'espai recau en l'entitat veïnal mentre que el manteniment segueix en mans municipals.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha obert la porta a estendre aquest model de gestió a altres equipaments esportius si aquesta experiència té èxit.

Mercè Conesa

Aquesta coresponsabilitat és un model que volem avaluar i no descartem que es traslladi a altres instal·lacions esportives de la ciutat.


Al seu torn, el president de l'associació veïnal, Josep Lluís Lolo, ha explicat que la seva intenció és donar nous usos a les instal·lacions i que la gent del barri en pugui treure profit per fer-hi activitats lúdiques i esportives.

Josep Lluís Lolo

La idea és donar-hi un ús lúdic. Pensem organitzar-hi les festes i activitats del barri i també promoure-hi activitats esportives.


L'acord ja està en vigor i s'allargarà fins la temporada 2014-2015. També s'ha constituït una comissió de seguiment que serà l'encarregada d'avaluar el desenvolupament del conveni i els seus resultats per després decidir-ne possibles ajustos i la possible continuïtat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.