Una mateixa persona, autora del robatori a tres farmàcies locals


  • Comparteix:

El lladre va robar a la farmàcia de Mira-sol / Font: Google Maps

El lladre va robar a la farmàcia de Mira-sol / Font: Google Maps

Una mateixa persona va ser l'autora dels tres atracaments a farmàcies que van tenir lloc a Sant Cugat entre desembre i gener. Els Mossos d'Esquadra han detingut un rubinenc com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació a Sant Cugat i dos més a Rubí. La investigació es va iniciar arran de la primera denúncia rebuda pels Mossos de Rubí a l'agost, quan una treballadora d'un establiment de compra i venda de telefonia mòbil va informar de l'atracament.

Al desembre i al gener, els propietaris de les farmàcies del carrer de Valldoreix, passeig de Baixador i passeig de Sant Magí denunciaven un atracament comès per una persona que coincidia amb la descripció de qui havia comès dos assalts anteriors a Rubí.

El fet que l’home anés amb la cara tapada impedia que les víctimes el reconeguessin. El visionat de les imatges enregistrades a la farmàcia Díaz-Puerto i la descripció dels denunciants han permès la identificació del lladre.

El detingut va passar a disposició judicial el 26 de gener i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.