Desmantellat un grup que cultivava marihuana a pisos del Vallès Occidental


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil han detingut sis persones, una d'elles de Sant Cugat, presumptament relacionades amb el cultiu de marihuana en pisos de les localitats de Rubí i Ripollet. Aquestes persones abastaven totes les fases del cultiu, des de l'etapa de creixement fins a la d'assecat.

A l'operació policial, es van dur a terme dues entrades i escorcolls en els pisos en els quals, presumptament, hi havia les plantacions. A banda de les detencions de les sis persones, els agents van localitzar-hi 1.176 plantes de marihuana, 75 grams de bolets al·lucinògens, 54 grams de cabdells de marihuana i material divers utilitzat en el creixement de plantes.

Segons Mossos d'Esquadra, la plantació estava molt ben condicionada, ja que hi tenien instal·lat un complex sistema per tenir control sobre aspectes com la humitat, la ventilació, la lluminositat i la temperatura, atenent a les diferents fases de creixement de les plantes: la fase d'arrelament, la de creixement, la de floració i la d'assecat.

Als detinguts també se'ls imputa el delicte de defraudació de fluid elèctric ja que la instal·lació que abastia les plantes estava manipulada i connectada directament a la xarxa pública.

Després de declarar davant l'autoritat judicial, els detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.