El capítol català de la 'City Protocol Society' es presenta avui a Barcelona

Una de les sessions de treball que es van dur a terme a Barcelona / Font: Flickr de City Protocol

Societat

Publicat el 12/feb/13 per Judith Cañamares

El capítol català de la 'City Protocol Society' se celebra aquest dimarts a Barcelona. En aquest esdeveniment es presentarà l'estratègia catalana per a les Smart Cities i assistiran tots els municipis catalans que hagin iniciat una estratègia de ciutat intel·ligent, com el cas de Sant Cugat, o aquelles que s'hi vulguin sumar. L'acte té el suport de l'Ajuntament de Barcelona i el Cercle Tecnològic de Catalunya i tindrà lloc a l'edifici RBA, al carrer de Roc Boronat 142 de Barcelona.

La 'City Protocol Society' es tracta d'una xarxa d'institucions i organitzacions globals que compta amb un estàndard amb el qual s'ordenaran una sèrie de serveis i es compartirà informació fent servir una mateixa plataforma. A més, permet mesurar el grau d'eficiència i qualitat en l'aplicació de les noves tecnologies al funcionament del servei que es presten a les ciutats d'arreu del món.

Amb el lema 'Construïm junts ciutats millors', la 'City Protocol Society' ha de servir per definir millor els projectes i les polítiques que fomentin el progrés de les ciutats i la qualitat de vida dels seus habitants a curt, mitjà i llarg termini.