El Gall del Monestir carrega contra retallades, polítics i banquers en el pregó


Temes relacionats

El Carnaval mou Sant Cugat a ritme de gitanes i comparses ( 9/feb/13)


  • Comparteix:

El pregó ha concentrat els santcugatencs a la plaça d'Octavià

El pregó ha concentrat els santcugatencs a la plaça d'Octavià

El Gall del Monestir, rei Carnestoltes per als santcugatencs, ha encoratjat aquest dissabte tots els veïns a 'cagar-se' en la corrupció i les retallades socials. Incisiu i irreverent, el Gall del Monestir ha dedicat la ironia i sàtira del seu pregó a polítics, banquers i als que volen 'espanyolitzar-nos'. Ningú s'ha escapat de les seves paraules, que també han tingut present en clau local la Sala Hoboken, el Pla de Mobilitat i els responsables del robatori de l'estelada.

ESCOLTA-HO

La proposta del pregoner ha estat clara. Una gran 'cagamenta col·lectiva' davant l'actual context polític i social. Per això, el Gall del Monestir ha convidat els santcugatencs a aprofitar el Carnaval per 'cagar-se' en els responsables d'aquesta situació com les retallades, els polítics corruptes i els banquers.

Gall del Monestir

Em cago en les retallades a la sanitat, cultura i educació. Em cago en els polítics corruptes. Em cago en els banquers mentre desnonen.


Els de casa tampoc s'han lliurat. Les seves paraules també s'han dirigit contra la Sala Hoboken, el Pla de Mobilitat i els cotxets, bicis i corredors que ocupen la rambla del Pi d'en Xandri. Tot i així, el Gall del Monestir ha recordat que 'dins la merda també hi ha alegria'.

Gall del Monestir

Sóc aquí per recordar-vos que dins la merda hi ha alegria. Les retallades i les pilotes de goma no podran amb la festa del poble.


La plaça d'Octavià ha estat un any més l'escenari del pregó de Carnaval, on s'han aplegat milers de santcugatencs.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.