El Carnaval Infantil dóna continuïtat a la celebració a la ciutat


Temes relacionats

Diumenge de disfresses amb les Gitanetes i el Carnaval infantil (10/feb/13)

Cuiners, abelles, galls i pirates protagonitzen el Carnaval dels districtes (10/feb/13)

El Carnaval mou Sant Cugat a ritme de gitanes i comparses ( 9/feb/13)

Les escoles de la ciutat es disfressen per celebrar el Carnaval ( 8/feb/13)


  • Comparteix:

El Ball de Gitanetes ha comptat amb 25 parelles

El Ball de Gitanetes ha comptat amb 25 parelles

Els més petits han agafat amb força el relleu del Carnaval i han fet del Ball de Gitanetes i el Ball Infantil aquest diumenge tot un festival de color i ritme a la plaça d'Octavià. L'increment de la participació al Ball de Gitanetes respecte l'any anterior garanteix la continuïtat d'aquesta tradició a la ciutat. Milers de santcugatencs han acompanyat els més menuts en la seva celebració, on les disfresses han estat les protagonistes de la cloenda de la festa al municipi.



Les famílies, protagonistes del darrer dia de Carnaval a la ciutat, han omplert de color la plaça d'Octavià. El taller de maquillatge a càrrec de la companyia Dinamiks ha marcat la primera presa de contacte del públic santcugatenc amb la festa. Primera experiència també per a l'agrupació, que ha estrenat al Carnaval infantil la seva agenda d'activitats a la ciutat, en col·laboració amb l'Ateneu.

La disbauxa ha vingut, però, de la mà de les Gitanetes, una tradició que ha sabut mantenir any rere any la implicació dels més menuts. Per això enguany els dansaries infantils han donat forma a una de les edicions més participatives, segons la membre de la comissió organitzativa, Esther Madrona.

Ester Madrona

El ball de Gitanetes ha comptat amb una participació descomunal, amb 25 parelles, un nou rècord que hem assolit enguany.


Disfresses originals, com l'home invisible i l'astronauta, s'han unit un any més a les tradicionals princeses, cavallers i vaquers en el comiat de tres dies de celebració, que els més menuts han gaudit amb música de La Portàtil FM i ball per a tothom.

Nens

Hem vingut a jugar amb les difresses. / He vingut a veure i jugar amb les disfresses. / M'agrada veure la gent disfressada. / Hi ha gent amb molt sentit de l'humor disfressant-se.


Els més petits de Valldoreix també han tingut aquest diumenge el seu Carnaval amb ball. La Marieta, La Nena Caramel i Reciclatge d'Escombraries han guanyat el concurs de disfresses del territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.