La cooperativa Estel de Valldoreix rep 20.000 euros de la Fundació La Caixa


  • Comparteix:

La donació s'ha fet a la seu de l'entitat bancària de Santiago Russinyol.

La donació s'ha fet a la seu de l'entitat bancària de Santiago Russinyol.

La Fundació La Caixa ha fet efectiva la donació de 20.000 euros a la Cooperativa Estel de malalts mentals de Valldoreix. Aquesta ajuda s'emmarca dins el programa Discapacitat 2003 organitzat per la Fundació La Caixa, que recolza iniciatives que treballen per la integració i la millora de la qualitat de vida de les persones discapacitades.

Amb la donació de 20.000 euros, la Cooperativa Estel podrà ampliar les seves llars residencials, situades al costat del Taller Jeroni de Moragas de Valldoreix, i oferir un servei més personalitzat als prop de 40 nois que viuen en les residències gestionades per la cooperativa. No és el primer cop que la Fundació La Caixa selecciona un projecte de la Cooperativa Estel.

En altres edicions, l'entitat ha rebut ajudes de la Fundació que li han permès tirar endavant diferents projectes d'ajuda als discapacitats. En aquest cas i, com explica el director del centre Jeroni de Moragas, Salvador Strino, la donació ajudarà a millorar notablement el servei de residències.

Salvador Strino

Teníem 3 mòduls equipats com a residència, però ens en faltava un. Ara, amb aquesta ajuda, el podrem fer.


Una altra de les entitats seleccionades en aquesta edició del programa d'ajudes a discapacitats de la Fundació La Caixa ha estat el Grup d'Estudis de Psicosi Infantil de Bellaterra, el GEPI, que porta treballant des de fa més de 27 anys. Aquesta entitat rebrà 13.000 euros per millorar els recursos sociosanitaris que ofereix als usuaris del seu centre.

El director de l'àrea de Cerdanyola, Sant Cugat i Rubí de La Caixa, Lluís Caballé, ha valorat molt positivament aquestes iniciatives socials de la Fundació La Caixa perquè permeten ajudar les entitats que treballen per la millora de la societat i que compten amb pocs recursos.

Lluís Caballé

Aquestes ajudes es donen gràcies a l'activitat financera de La Caixa, és a dir, gràcies a tots els clients que dipositen la seva confiança en l'entitat.


El Programa Discapacitat 2003 de la Fundació La Caixa ha destinat més de 2 milions d'euros a un total de 114 entitats de tota Espanya, 26 d'elles de les comarques barcelonines, que han rebut un ajut global de 569.300 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.