La PAH es felicita de l'admissió a tràmit de la ILP per a la dació en pagament


Temes relacionats

La PAH lliura les signatures a favor de la dació en pagament a Madrid (25/gen/13)

La PAH aconsegueix 2.300 signatures per donar suport a la ILP hipotecària (16/gen/13)

La PAH de Sant Cugat aconsegueix la primera dació en pagament (27/nov/12)

L'Ajuntament rebat les crítiques de la PAH amb números (27/nov/12)

El decret llei de regulació de desnonaments no convenç la PAH (15/nov/12)


  • Comparteix:

Els membres de la PAH, en un acte reivindicatiu

Els membres de la PAH, en un acte reivindicatiu

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Sant Cugat qualifica de 'punt de partida' l'admissió a tràmit parlamentari de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) de la dació en pagament. Aquest dimarts, el PP ha canviat de criteri i ha donat suport al debat al Congrés espanyol d'aquesta iniciativa que ha reunit més d'1,4 milions de signatures, 2.300 d'elles recollides a Sant Cugat. La secció local de la PAH ha convocat els santcugatencs aquest dissabte a les quatre de la tarda a la plaça de Lluís Millet per sumar-se a la manifestació que es farà a Barcelona a favor del dret a l'habitatge.

El portaveu parlamentari del PP, Alfonso Alonso, ha anunciat el canvi de sentit de vot de la formació respecte a la ILP per a la dació en pagament. D'aquesta manera la iniciativa podrà ser debatuda al Congrés després que la PAH hagi recollit prop d'un milió i mig de signatures per exigir que els afectats puguin saldar el deute amb els bancs un cop lliurin l'habitatge.

En una entrevista a Cugat.cat, el membre de la PAH, Julià Mestieri, s'ha felicitat per l'entrada a debat parlamentari de la ILP, però ha subratllat que només és un punt de partida malgrat ser resultat de la mobilització social i haver reubicat el discurs social dels partits.

Julià Mestieri

Les propostes base de la PAH tenen un suport social aclaparador. La batalla social està guanyada.


Mestieri ha posat el valor les 2.300 signatures recollides per la PAH a Sant Cugat, però tambés les aconseguides per altres col·lectius locals, sindicats i partits.

Amb relació a la manifestació convocada dissabte a Barcelona a favor del dret a l'habitatge, la PAH convoca els santcugatencs a la plaça de Lluís Millet a les quatre de la tarda per baixar junts en trens a la capital.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.