Presència santcugatenca a la manifestació d'avui de la PAH pel dret a l'habitatge


Temes relacionats

La PAH es felicita de l'admissió a tràmit de la ILP per a la dació en pagament (13/feb/13)


  • Comparteix:

Una concentració anterior de la PAH Sant Cugat

Una concentració anterior de la PAH Sant Cugat

La secció local de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) convoca els santcugatencs aquest dissabte a les quatre de la tarda a la plaça de Lluís Millet per sumar-se a la manifestació que es farà a Barcelona a favor del dret a l'habitatge. La concentració començarà a la plaça Universitat de la capital al punt de les cinc i els santcugatencs que s'hi sumin podran anar plegats amb transport públic.

Després que aquesta setmana el PP hagi canviat de criteri i hagi donat, finalment, suport al debat al Congrés espanyol de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) de la dació en pagament presentada per la PAH amb l'aval de gairebé milió i mig de signatures, l'entitat continua aquest dissabte la seva lluita amb una manifestació per continuar amb el 'punt de partida' que s'ha assolit.

Des de Sant Cugat es posar en valor les 2.300 signatures recollides per la PAH local, però tambés les aconseguides per altres col·lectius locals, sindicats i partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.