Worldcoo introdueix la microdonació a l'Agència Catalana de Cooperació


Temes relacionats

Worldcoo i l'ACCD sumen forces per trobar noves vies de finançament (12/feb/13)

La plataforma de micromecenatge Worldcoo dóna el tret de sortida ( 8/gen/13)


  • Comparteix:

Sergi Figueres i Carles Llorens durant la signatura del conveni / Font: Gencat.cat

Sergi Figueres i Carles Llorens durant la signatura del conveni / Font: Gencat.cat

La plataforma de micromecenatge amb seu a Sant Cugat, Worldcoo, ha signat aquest dimecres un conveni amb l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) amb l'objectiu de trobar noves vies de finançament que complementin els recursos públics i descobrir instruments innovadors adreçats a la cooperació. La col·laboració respon a la necessitat de promoure la innovació en la política de cooperació al desenvolupament que recull el Pla director de cooperació al desenvolupament de la Generalitat. La seva posada en marxa, que va començar amb la signatura de convenis i patrocinis, incorpora ara les microdonacions.

L'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament ha trobat en el micromecenatge de la plataforma Worldcoo una solució a la recerca de recursos econòmics complementaris als fons públics que perseguia des del 2011. L'acord, que han signat Worldcoo i l'ACCD, promourà noves formes de finançament, com ara les microdonacions, per finançar projectes i instruments innovadors de cooperació, un objectiu que ja es va marcar al Pla director de cooperació 2011-2014, que promou el desenvolupament humà sostenible mitjançant una política de cooperació.

Durant l'acte, el director de Cooperació al Desenvolupament, Carles Llorens, ha destacat que les microdonacions són un pas més després dels convenis i patrocinis que es van posar en marxa a empreses com Pimec, amb delegació a la comarca. De la seva banda, el director de Worldcoo, el santcugatenc Sergi Figueres, ha expressat la intenció de la plataforma per aportar els seus coneixements en el món del micromecenatge al govern i ha destacat que aportaran llum al sector amb una eina internacional que gestiona d'una manera diferent les aportacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.