Els Premis Ciutat de Sant Cugat busquen més vots amb una parada al carrer


  • Comparteix:

La parada s'ha instal·lat a la plaça dels Quatre Cantons

La parada s'ha instal·lat a la plaça dels Quatre Cantons

Els Premis Ciutat de Sant Cugat surten al carrer per buscar més vots dels ciutadans. L'organització ha muntat aquest dijous una parada a la plaça dels Quatre Cantons que ha estat oberta fins les dues del migdia. Entre els 16 candidats, els ciutadans hauran d'escollir quin santcugatenc, quina entitat, empresa o institució és mereixedora d'aquest guardó.

Els santcugatencs que s'apropin a la parada poden votar físicament omplint una butlleta, o fent una captura del codi QR amb una tauleta per enviar el vot en línia. La treballadora del Teatre-Auditori Natàlia Àrias ha explicat que molta gent vota per Internet perquè és més ràpid i curiós.

Natàlia Arias

Hem tingut més vots per internet perquè és més ràpid i la gent té més curiositat. El codi QR facilita molt la feina.


Les votacions estaran obertes fins el diumenge de la setmana vinent, a través del portal web de la iniciativa, Santcugat.cat/premis. El guanyador es donarà a conèixer a la gala que tindrà lloc al Teatre-Auditori, l'11 de març. Les entrades a l'acte ja es poden recollir a l'Oficina de Turisme, però els ciutadans que no hi puguin assistir podran seguir l'acte a Cugat.cat, en vídeo en directe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.