La Plataforma Aturem la Guerra convoca una concentració el proper 15 de febrer


  • Comparteix:

Aquesta concentració s'ha convocat arreu de Catalunya.

Aquesta concentració s'ha convocat arreu de Catalunya.

La Plataforma Aturem la Guerra de Sant Cugat ha convocat el proper 15 de febrer una concentració davant l'Ajuntament. Sota el lema 'No Oblidem', les plataformes de tot Catalunya volen fer palès que la flama de la pau no s'ha extingit. A més, amb motiu de la celebració del Dia Internacional contra la Guerra, el 20 de març se celebraran manifestacions a favor de la pau a les quatre capitals catalanes.

Una trentena de plataformes catalanes 'Aturem la Guerra', sorgides l'any passat arran de l'ocupació a l'Iraq, han celebrat la seva primera trobada després d'un any de mobilitzacions amb l'objectiu de demostrar que el moviment pacifista continua viu. El resultat d'aquest encontre ha estat la convocatòria d'un seguit d'actes a favor de la pau a tot Catalunya.

El proper 15 de febrer, a les 12 del migdia, se celebraran concentracions davant els ajuntaments de tots els municipis catalans per fer palès que la ciutadania no oblida. Un altre dels acords d'aquesta trobada ha estat la convocatòria de manifestacions multitudinàries a les quatre capitals catalanes el 20 de març, Dia Internacional contra la Guerra. Luis Edo, d'ATTAC Sant Cugat, ens ho explica.

Luis Edo

S'ha acordat repetir les manifestacions de l'any passat per recordar que la ciutadania està en contra de la guerra.


A més, el 19 de març se celebrarà una jornada de Boicot Preventiu contra algunes de les multinacionals que obtenen beneficis dels conflictes bèl·lics. La idea és implicar els centres d'ensenyament en aquesta diada per fomentar l'educació per la pau i escalfar motors per la manifestació de l'endemà. Luis Edo.

Luis Edo

Les jornades de boicot preventiu s'orientaran a les escoles per generar una dinàmica de cohèrencia a favor de la pau.


Un altre dels acords a què van arribar les plataformes catalanes és fomentar l'Objecció Fiscal a través de la creació d'una comissió informativa que actuarà a nivell de tot Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.