Caixa Laietana revisarà el cas de la família sabadellenca pendent d'un desnonament


  • Comparteix:

L'oficina de Caixa Laietana de l'avinguda de Rius i Taulet s'ha compromès per escrit a estudiar el cas d'una família de Sabadell que està a punt de ser desnonada per no poder fer front a la seva hipoteca. Una trentena de persones de la La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Sabadell ha ocupat la sucursal durant aquest dijous per trobar una solució per a l'afectat que ha lluitat durant dos anys per evitar el desnonament. Caixa Laietana forma part del grup Bankia des del març del 2011.

La PAH de Sabadell ha portat les seves reivindicacions a l'oficina de Caixa Laietana situada a l'avinguda de Rius i Taulet. Després d'una ocupació de més de dues hores, la PAH ha aconseguit un document en què aquesta oficina es compromet a estudiar amb deteniment el cas de l'afectat, Juan Ramon Torres. Per a aquesta entitat, el resultat representa un pas endavant.

Torres ha estat dos anys intentant arribar a una solució amb aquesta oficina de Caixa Laietana sense aconseguir-ho, segons ha explicat a Cugat.cat. L'afectat demana la dació en pagament i l'accés al lloguer social per fer front al deute de 200.000 euros que té amb l'entitat bancària.

Juan Ramon Torres

Porto dos anys lluitant per la dació en pagament perquè no podia pagar. L'oficina sempre em dóna llargues. Venim a fer una acció perquè s'estan rient de mi.


Els Mossos han intervingut per facilitar el diàleg entre la PAH i els responsables de la sucursal. Membres de la PAH de Sant Cugat s'han apropat a la seu de l'entitat bancària per donar suport a l'afectat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.