Centenars de santcugatencs celebren avui l'aplec de Sant Medir


Temes relacionats

La Regalèssia ja lluirà la rèplica de la bandera de Sant Medir en els seus actes ( 1/mar/13)

El primer Mercat Tradicional, novetat per la festivitat de Sant Medir ( 1/mar/13)

Per Sant Medir, només foc a les zones habilitades (26/feb/13)


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior

Imatge d'una edició anterior

L'ermita de Sant Medir acull aquest diumenge centenars de santcugatencs que celebren la festivitat del copatró de la ciutat, en un aplec ple d'activitats. El plat fort de la jornada, organitzada per la Penya Regalèssia i l'Ajuntament, serà quan els Bastoners, com a banderers, arribin a l'ermita i lliurin la bandera de Sant Medir a l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Els Geganters de la ciutat han donat el tret de sortida a la festivitat a dos quarts de nou del matí, quan han sortit de la plaça d'Octavià fins a l'ermita. A continuació, els banderers de Sant Medir, enguany els Bastoners de Sant Cugat, han iniciat també el seu camí cap a l'ermita, després de ser rebuts a la plaça de Barcalona per l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Conesa ha animat els santcugatencs a gaudir d'aquest dia en família, fer ciutat i engrescar-se a fer la caminada fins a l'ermita.

Mercè Conesa

Que participin en aquesta festa activament, que facin la caminada fins a l'ermita i que gaudeixin del temps lliure en família per recordar les tradicions.


A les dotze del migdia, els actes es traslladaran a l'ermita, on la ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Contemporània i l'arribada dels banderers, que lliuraran la bandera a l'alcaldessa, seran els moment més importants. L'ofici i el cant dels goigs i les actuacions dels Gegants i els Castellers seran les activitats de la tarda que conclouran quan la cobla interpretarà més sardanes a dos quarts de tres de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.