Centenars de santcugatencs celebren avui l'aplec de Sant Medir

Imatge d'una edició anterior

Societat

Publicat el 3/mar/13 per Darío Albert

L'ermita de Sant Medir acull aquest diumenge centenars de santcugatencs que celebren la festivitat del copatró de la ciutat, en un aplec ple d'activitats. El plat fort de la jornada, organitzada per la Penya Regalèssia i l'Ajuntament, serà quan els Bastoners, com a banderers, arribin a l'ermita i lliurin la bandera de Sant Medir a l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Els Geganters de la ciutat han donat el tret de sortida a la festivitat a dos quarts de nou del matí, quan han sortit de la plaça d'Octavià fins a l'ermita. A continuació, els banderers de Sant Medir, enguany els Bastoners de Sant Cugat, han iniciat també el seu camí cap a l'ermita, després de ser rebuts a la plaça de Barcalona per l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Conesa ha animat els santcugatencs a gaudir d'aquest dia en família, fer ciutat i engrescar-se a fer la caminada fins a l'ermita.

Mercè Conesa

Que participin en aquesta festa activament, que facin la caminada fins a l'ermita i que gaudeixin del temps lliure en família per recordar les tradicions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A les dotze del migdia, els actes es traslladaran a l'ermita, on la ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Contemporània i l'arribada dels banderers, que lliuraran la bandera a l'alcaldessa, seran els moment més importants. L'ofici i el cant dels goigs i les actuacions dels Gegants i els Castellers seran les activitats de la tarda que conclouran quan la cobla interpretarà més sardanes a dos quarts de tres de la tarda.