Sant Cugat s'unirà amb Montserrat amb la 13a edició de la Ruta dels Tres Monestirs


Temes relacionats

Arriba la 12a edició de la Ruta dels Tres Monestirs organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat ( 1/mai/11)


  • Comparteix:

L'encontre tindrà lloc al Monestir de la ciutat

L'encontre tindrà lloc al Monestir de la ciutat

Les inscripcions de la 13a edició de la Ruta dels Tres Monestirs ja estan obertes. Un any més, els monestirs de Sant Cugat, Sant Llorenç del Munt i Montserrat s'uniran en un traçat de 52 quilòmetres amb 2.000 metres de desnivell positiu i 1.300 de negatiu. Les inscripcions, que es poden fer a través de Tresmonestirs.wordpress.com, estaran obertes fins al 6 de març, quatre dies abans de la sortida.

Els senderistes rememoraran l'històric Camí dels Monjos en la 13a Ruta dels Tres Monestirs que passa per Sant Cugat, Sant Llorenç del Munt i Montserrat. La marxa començarà entre les cinc i dos quarts de sis del matí en el Monestir de la nostra ciutat. Des d'aquest moment els participants tindran temps fins dos quarts de set de la tarda per arribar a Montserrat.

El president del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), Francesc Cruces, ha remarcat que les persones que s'animin a fer la ruta han d'estar preparades físicament.

Francesc Cruces

Són 52 quilòmetres amb pendents pronunciades i s'ha d'estar preparat físicament.


Nou entitats excursionistes del Vallès pertanyents a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), entre elles el CMSC, s'encarreguen d'organitzar una ruta en la qual es preveu l'assistència de més de 600 participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.