La regidoria de Sanitat veu amb bons ulls l'enquesta sobre el servei sanitari de la FAV


  • Comparteix:

Tomàs diu que plegats sempre es pot fer més força.

Tomàs diu que plegats sempre es pot fer més força.

El regidor de Sanitat veu amb bons ulls l'enquesta feta per la XASC i la FAV sobre la sanitat pública a la nostra ciutat, ja que segons ha afirmat, la iniciativa ciutadana sempre ajuda a fer pressió per millorar els serveis públics. Enric Tomàs ha afirmat també que els resultats del sondeig no els sorprenen ja que són temes en els que ja està treballant el propi ajuntament.

Segons aquest sondeig, fet a unes 200 persones del municipi, el temps de visita del metge, el funcionament d'algunes especialitats o l'atenció domiciliària són algunes de les qüestions que valoren més negativament els santcugatencs.

Aquests resultats no ha sorprès al regidor de Sanitat, ja que segons ha afirmat, són problemàtiques detectades ja pel consistori i en les que s'està treballant. Tot i això, Enric Tomàs ha valorat molt positivament la iniciativa de la XASC i la FAV, perquè, segons ha dit, la pressió ciutadana sempre ajuda a desencallar aquests temes.

Enric Tomàs

Crec que les iniciatives ciutadanes per fer pressió i reclamar a l'administració que millori els serveis públics són molt positives.


Tomàs ha afegit també que tot i que ja fa temps que des de l'Ajuntament treballen per millorar alguns d'aquests temes, el canvi de govern ha aturat les negociacions, que tot just ara es comencen a reprendre.

Enric Tomàs

Estem en un canvi de govern i això ha provocat que moltes coses s'aturin, i ara s'han de reprendre.


Tot i que el regidor ha explicat que ni la XASC ni la FAV s'han posat en contacte directament amb l'Ajuntament, si que ha manifestat la voluntat de debatre més a fons els resultats d'aquesta enquesta en les properes convocatòries del consell municipal de sanitat i de les comissions que hi estan vinculades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.