La neu arriba a Sant Cugat i els districtes


Temes relacionats

Previsió de fred intens, però sense neu (23/feb/13)

La ciutat supera la nevada amb algunes incidències en la mobilitat (24/feb/13)

Principals consells per a les baixes temperatures (23/feb/13)

La neu provoca diverses incidències a la ciutat (23/feb/13)


  • Comparteix:

L'episodi de neu a la ciutat ha arribat aquest dissabte de matinada i ha agafat sense problemes per deixar veure als més matiners un paisatge diferent a l'habitual. Els gruixos més grans de neu s'han registrat a les cotes més altes del municipi, com a les Planes i la Floresta, tot i que al centre també s'ha pogut veure la presència de la neu. De fet, l'episodi s'ha allargat durant el matí, però amb menys intensitat que durant la nit.

A les dues de la matinada començaven a caure els primers flocs. La neu ha anat agafant intensitat fins a prendre i deixar la ciutat enfarinada. De fet, a Sant Cugat s'han registrat de mitjana entre dos i tres centímetres de neu.

Una acumulació que en el cas dels districtes amb més zona forestal ha arribat fins als 12 centímetres. Per això les màquines llevaneus i la brigada municipal han treballat durant la matinada i el matí per garantir el funcionament normal de la ciutat.

La tempesta de neu no ha causat incidències en els subministraments dels serveis, però sí que ha deixat alguns carrers intransitables, sobretot a la Floresta i les Planes. Alguns dels veïns d'aquestes zones han explicat a Cugat.cat que el fenomen meteorològic no ha causat problemes importants als districtes i els ha deixat 'paisatges pirinencs'.

Veïns

Tenim uns 10 centímetres. / Hi ha llum i la gent circula. Hi ha dos dits de neu. / Tots els cotxes i les teulades estan plenes de neu.


A Mira-sol i Valldoreix s'han acumulat entre quatre i sis centímetres de neu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.