Previsió de fred intens, però sense neu


Temes relacionats

La neu arriba a Sant Cugat i els districtes (23/feb/13)

Principals consells per a les baixes temperatures (23/feb/13)

La neu provoca diverses incidències a la ciutat (23/feb/13)


  • Comparteix:

El fred arriba a partir de diumenge

El fred arriba a partir de diumenge

El Servei Meteorològic de Catalunya dóna per finalitzat l'episodi de neu a cotes baixes que ha afectat aquest dissabte Sant Cugat. Tot i que no es preveu més neu a la ciutat, el fred intens s'estendrà per tot el territori català sobretot durant aquest diumenge.

Davant aquesta situació Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat el pla Neucat, però alerta que l'arribada del fred intens pot provocar la formació de plaques de gel a les carreteres, entre altres afectacions.

De fet, s'espera que l'episodi de fred s'allargui durant la setmana vinent. Per això els serveis de seguretat mantenen en prealerta el pla Procicat, ja que entre la matinada i el migdia de diumenge es preveuen temperatures més baixes de l'habitual per aquesta època de l'any.

En el cas de Sant Cugat, la previsió és que les temperatures baixin per sota dels dos graus de mínima i no superin els 10 de màxima. Tot i així, el sol acompanyarà la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.