Una Mostra de Cerveses aterra a Sant Cugat


  • Comparteix:

Gastronomia i música s'han fusionat aquest dissabte a la Mostra de Cerveses d'El Siglo Mercantic, on productors d'arreu de Catalunya han donat a conèixer les seves begudes amb l'actuació de diversos conjunts com a banda sonora. Els assistents han pogut tastar fins a 30 varietats de cerveses en una cita que ha posat en contacte consumidors i venedors per potenciar l'artesania d'aquesta beguda. L'esdeveniment, que se celebra per primera vegada a Sant Cugat, ha convertit l'hàbit de prendre cervesa en una excusa per compartir la beguda a ritme de swing i de jazz.

La sala El Siglo Mercantic s'ha convertit aquest dissabte en un punt de trobada entre productors de cervesa artesanal i amants d'aquesta beguda, que han pogut conèixer de primera mà el procés d'elaboració de la cervesa i tastar-ne una gran diversitat. La fira ha comptat amb la cervesa valldoreixenca 'Krut' i la santcugatenca 'Can Vador', com també begudes d'Olot, Blanes, Andorra, el Vendrell i Santa Coloma de Queralt, entre d'altres. Un dels responsables de l'esdeveniment, Jordi Podedera, ha destacat la voluntat d'apropar marques desconegudes i artesanals de cervesa als santcugatencs.

Jordi Podedera

Els productors expliquen les qualitats del producte. És molt interessant perquè és una trobada en primera persona que suposa un valor afegit.


La primera Mostra de Cerveses ha aterrat a Sant Cugat amb una bona rebuda dels ciutadans, que han valorat la iniciativa pel seu caràcter proper i per l'originalitat de la cita.

Públic

És una iniciativa molt agradable. / És un tema molt interessant, he vingut a veure les ofertes. / Les cerveses artesanals tenen molt bona acollida.


El conjunt David Mengual Free Spirits Big Band ha donat el tret de sortida al tast amb un concert al punt del migdia. Les actuacions musicals han seguit al llarg de la tarda amb una mostra de swing, un concert de Riki Undersounds i una sessió de DJ's, que ha posat banda sonora a la cita fins la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.