Una santcugatenca participa en la creació d'una empresa per visitar Barcelona


  • Comparteix:

El Born i Santa Maria del Mar són alguns dels punts visitats a les rutes / Font: Flickr de Santi MB

El Born i Santa Maria del Mar són alguns dels punts visitats a les rutes / Font: Flickr de Santi MB

La santcugatenca Gemma Cullell ha creat amb Sílvia Agenjo l'empresa Secrets de Barcelona, un projecte que té com a objectiu oferir una visita de la capital a través de sis rutes diferents que mostren la cara més amagada de la ciutat. Cullell i Agenjo proposen rutes artístiques, recorreguts culturals, itineraris temàtics i guies personalitzades per descobrir els secrets i llegendes millor guardades de la ciutat de Barcelona.

Històries de dones ocultes de Barcelona, els set pecats i la llegenda dels set secrets són algunes de les històries que Gemma Cullell i Sílvia Agenjo descobreixen al visitant a través de les sis rutes que proposen per conèixer Barcelona. Els turistes poden triar els secrets 'A peu', 'En els museus', 'Temàtics', 'Sobre rodes', 'A la carta' i 'Al gust' per visitar la ciutat d'una forma diferent.

La santcugatenca i co-creadora del projecte, Gemma Cullell, ha explicat que la ruta 'Secrets i llegendes pel Gòtic' és la que està tenint millor resposta.

Gemma Cullell

La més popular és la de 'Secrets i llegendes pel Gòtic'. És un itinerari que segueix diverses llegendes de diversos períodes històrics.


Els visitants només han d'entrar a la pàgina web Secretsdebarcelona.com i enviar un correu amb la ruta que triïn a la direcció hola@secretsdebarcelona.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.