Promusa sorteja avui 75 pisos de venda a la Floresta


Temes relacionats

Promusa obre fins al 27 de març les inscripcions per a la propera promoció (28/feb/13)


  • Comparteix:

Recreació dels pisos que es construiran / Font: Promusa.cat

Recreació dels pisos que es construiran / Font: Promusa.cat

Un total de 75 habitatges de nova promoció situats a la Floresta, a més d'altres pisos de promocions anteriors que hagin quedat desocupats, formen el nou grup d'immobles de protecció oficial de venda de Promusa que se sorteja aquest dimarts. El sorteig té lloc a les sis de la tarda a la Casa de Cultura.

El sorteig inclou 15 habitatges de dues habitacions, 34 de tres i 24 de quatre habitacions, a més de dues vivendes de tres habitacions reservades per a persones que acreditin mobilitat reduïda. Tots estan situats a l'avinguda de Verge de Montserrat de la Floresta, si bé que dividits en dues ubicacions, i tenen plaça d'aparcament vinculada. 51 pisos compten també amb traster.

Per optar-hi, calia haver-se inscrit directament des del web de la promotora d'habitatge públic municipal abans del 5 d'abril i complir un seguit de requisits. Aquest sorteig és el primer que es fa des del canvi de reglamentació que ha baixat de 10 a tres els anys d'empadronament necessaris. Una vegada revisada la seva documentació, els guanyadors escolliran habitatge segons el seu ordre a la llista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.