Boi Ruiz demana que es desvinculi Salut del cas Innova de Reus


  • Comparteix:

Boi Ruiz / Font: ACN

Boi Ruiz / Font: ACN

El conseller de Salut, Boi Ruiz, demana que es desvinculi el seu Departament del cas Innova de Reus, de presumpta malversació de fons públics. Ho ha dit en un acte Sant Cugat.

Ruiz ha remarcat que la detenció i imputació de l'expresident de l'Institut Català de la Salut (ICS), Josep Prat, i de l'exdirector general de CatSalut, Carles Manté, no s'han fet perquè fossin excàrrecs de Salut, sinó per la tasca a l'entorn del conglomerat d'empreses municipals de Reus.

Boi Ruiz

Aquestes persones no estan imputades per ser excàrrecs de Salut.


Ruiz, que va coincidir com a conseller en l'època que Prat era al capdavant de l'ICS, assegura que la seva feina era 'extraordinària' i recorda que el seu era un càrrec no retribuït.

L'expresident de l'ICS Josep Prat i Carles Manté han passat la nit a les dependències de la Guàrdia Civil a Tarragona. Se'ls acusa d'un delicte de presumpta malversació de fons al hòlding municipal de Reus.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.