Calçat adequat i roba còmoda, indispensables per a la Marxa


  • Comparteix:

Cartell de la Marxa Infantil d'enguany / Font: CMSC

Cartell de la Marxa Infantil d'enguany / Font: CMSC

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) recomana als participants a la Marxa que s'equipin amb un calçat adequat i roba còmoda per gaudir de la caminada sense problemes. Portar l'esmorzar i l'aigua necessària és un altre dels consells que l'organització recorda any rere any. Disposar de crema protectora i una gorra per al sol, així com elements per protegir-se en cas de pluja també són qüestions que els participants han de tenir en compte.

A banda d'aquests consells bàsics, l'organització també apunta altres indicacions per seguir el recorregut amb seguretat.

Mantenir un ritme constant i evitar córrer és el primer dels recordatoris ja que no es tracta d'una cursa sinó d'una marxa de regularitat. A més, indiquen que en cas de necessitar ajuda per a qualsevol qüestió cal adreçar-se als col·laboradors de l'organització. Així mateix es recorda la presència de voluntaris de Creu Roja i Protecció Civil davant de qualsevol incidència.

També es fa una crida al manteniment de l'entorn per on es desenvoluparà la caminada. S'assenyala als participants que no llencin cap tipus de brossa al bosc i que aquesta es dipositi als contenidors habilitats. En aquest sentit, també es fa una crida al respecte a la flora.

Pel que fa al recorregut, aquest estarà senyalitzat amb marques grogues i de guix en els indrets conflictius com poden ser cruïlles. De tota manera, l'organització situarà col·laboradors en aquests punts per garantir que ningú no se surti del camí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.