'Dones treballadores de les Planes', els tallers de formació ocupacional del districte


Temes relacionats

Entitats, administració i centres educatius s'alien amb motiu del Dia de la Dona (25/feb/13)


  • Comparteix:

Cartell dels tallers

Cartell dels tallers

El Pla de Barris de les Planes organitza el programa de formació ocupacional 'Dones Treballadores de les Planes'. El programa, format per quatre tallers que tindran lloc entre el març i l'octubre, forma part dels actes del Dia de la Dona Treballadora. Divendres de la setmana vinent, el Casal de les Planes acollirà a partir de les set de la tarda una sessió informativa adreçada a totes les dones interessades a inscriure's als tallers.

Els tallers, que són gratuïts i amb un màxim de 15 participants per curs, tindran lloc els dijous al Casal de Planes a partir de dos quarts de cinc de la tarda i fins dos quarts de vuit del vespre. El primer és 'Treball personal', que es basarà en exercicis i recursos per treballar l'autoestima i el poder personal. Aquest taller es durà a terme a partir del 12 de març.

El 4 d'abril arriba el taller 'Economia domèstica'. Les assistentes al curs aprendran a gestionar bé el temps i els diners en l'àmbit personal i domèstic.

El taller 'Mercat del treball' serà el més llarg dels quatre. Durant els dijous de maig, juny i el primer de juliol, les alumnes tractaran l'anàlisi d'ocupabilitat de cadascuna d'elles, a més de la gestió de la imatge personal i la preparació d'un videocurrículum.

L'últim taller tindrà lloc a partir del 19 de setembre i fins el 24 d'octubre. En el curs 'Negoci propi', les participants aprendran com crear un negoci i treballaran l'autoocupació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.