El PSC rebutja la possibilitat d'eliminar el projecte de l'hospital Vicente Ferrer


Temes relacionats

El Vicente Ferrer, en 'stand-by' a l'espera de noves polítiques sanitàries ( 1/mar/13)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor i Pere Soler en imatge d'arxiu

Ferran Villaseñor i Pere Soler en imatge d'arxiu

El PSC rebutja la possibilitat de replantejar el projecte del futur hospital comarcal Vicente Ferrer com ha anunciat aquest dijous el conseller de Salut, Boi Ruiz, que ha obert la porta a revisar la necessitat de places hospitalàries al país. Els socialistes consideren 'reprovable' l'anunci del conseller i la 'submissió' de l'alcaldessa als interessos de partit i demanen que no s'esborri del pla d'inversions del departament de Salut un equipament que consideren 'essencial' per a una població de 200.000 habitants, com la que sumen Sant Cugat, Castellbisbal i Rubí.

Els socialistes recorden que Sant Cugat és l'única ciutat de l'entorn de Barcelona que continua creixent, amb una previsió de superar els 100.000 habitants. En paral·lel, apunten que les llistes d'espera per a proves mèdiques a usuaris de la comarca superen els vuit mesos i lamenten la reducció de les plantilles i dels serveis assistencials de Mútua Terrassa, que dona servei als centres sanitaris d'atenció primària de Sant Cugat.

Per tot això, el portaveu municipal del PSC, Ferran Villaseñor, ha demanat que no es retiri de les prioritats de la Generalitat el projecte de construcció de l'hospital Vicente Ferrer perquè les necessitats de la ciutat no es corresponen actualment amb l'oferta de serveis sanitaris als que té accés.

Ferran Villaseñor

Ens sap molt greu que l'alcaldessa hagi fet d'escolaneta del govern i hagin enterrat un hospital públic. Li demanem que reconsideri aquesta actitud.


Els socialistes també manifesten la situació d''estrés' a què està sotmesa la plantilla de Mútua Terrassa que veu com creix la població i els serveis, disminueixen els recursos i les seves condicions de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.