La uaSC critica l'alcaldessa per canviar de criteri sobre el Vicente Ferrer


Temes relacionats

L'alcaldessa, 'poc esperançada' amb l'hospital Vicente Ferrer ( 1/mar/13)

El PSC rebutja la possibilitat d'eliminar el projecte de l'hospital Vicente Ferrer ( 1/mar/13)

El Vicente Ferrer, en 'stand-by' a l'espera de noves polítiques sanitàries ( 1/mar/13)


  • Comparteix:

Diferents representants de la uaSC i veïns de Rubí

Diferents representants de la uaSC i veïns de Rubí

La uaSC considera 'inacceptable' el possible replantejament de l'hospital Vicente Ferrer apuntat aquest dijous pel conseller de Salut, Boi Ruiz, i el vistiplau de l'alcaldessa a aquesta possibilitat. La formació d'independents recorda que Sant Cugat té el seu hospital de referència a 20 quilòmetres de la ciutat. El partit també assenyala que les infraestructures hospitalàries de l'entorn són les mateixes de fa 20 anys per donar servei al doble de població.

El responsable de Sanitat de la formació, Xavier Barbany, també ha carregat contra l'alcaldessa, Mercè Conesa, pel seu canvi d'actitud amb relació a la reclamació d'aquesta infraestructura un cop el govern de la Generalitat ha passat a mans de CiU.

Xavier Barbany

Que l'alcaldessa hi stigui d'acord em sembla inacceptable ja que en temps del Tripartit reclamava airadament la seva construcció.


Sobre les declaracions del conseller on indicava que seria bo que Mútua Terrassa i Capio Hospital General de Catalunya col·laboressin per millorar l'oferta hospitalària de la ciutat, la formació ho qualifica com 'intolerable', ja que Boi Ruiz va assegurar que aquesta possibilitat està en mans d'aquests dos operadors. Segons la uaSC ha de ser el responsable de Salut qui ha d'impulsar aquestes decisions. Per a aquest motiu en demana la dimissió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.