Ajuntament i entitats reactiven la Comissió de Seguiment de l'Agenda 21 Local


  • Comparteix:

Foto de família dels representants als grups de treball / Font: Premsa Ajuntament

Foto de família dels representants als grups de treball / Font: Premsa Ajuntament

Dos anys després que tingués lloc la darrera reunió de la Comissió de Seguiment de l'Agenda 21 local, el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, s'ha reunit aquesta setmana amb les persones i entitats que formen part d'aquest organisme. Al llarg de la trobada, el regidor ha remarcat la seva voluntat de renovació.

A banda de fer un balanç del passat de la Comissió, la reunió també ha servit per definir el present i revisar els projectes que s'han dut a terme darrerament. En aquest sentit, el regidor ha repassat les iniciatives realitzades en matèria d'energia, aigua, residus, agricultura, zones forestals, protecció natural i planejament i infraestructures. Com a reptes de futur, Joan Puigdomènech ha definit set eixos: el desenvolupament del Pla Local d'Energia, la implantació dels horts urbans, l'elaboració d'un pla de prevenció de residus, la millora de les deixalleries, la redacció d'un pla de contingència en temps de sequera, la preservació de l'entorn de la pedrera Berta i l'harmonització del Mapa de Capacitat Acústica i del Pacte per la Nit.

El regidor ha proposat que la Comissió es reuneixi de forma plenària una vegada l'any i que, així mateix, es treballi en tres subcomissions: la de vectors urbans, la de medi natural i agrícola, i la de planejament i infraestructures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.