El Dia d'Andalusia dóna el tret de sortida amb l'objectiu d'oblidar la crisi per uns dies


  • Comparteix:

Moment del ball en l'obertura de la celebració del Dia d'Andalusia d'enguany

Moment del ball en l'obertura de la celebració del Dia d'Andalusia d'enguany

El Centro Popular Andaluz (CPA) ha encetat aquest divendres els actes de celebració del Dia d'Andalusia amb la vista posada en ajudar els socis que estan passant moments de dificultat. Per l'entitat, les celebracions de la diada han de servir per oblidar durant dos dies els efectes de la crisi econòmica. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que és un dia molt important per a l'entitat, en què ha de prevaldre la concòrdia entre els ciutadans.

El Dia d'Andalusia ha omplert el Centro Popular Andaluz (CPA) d'algunes de les tradicions d'aquesta comunitat, com el ball i vi d'honor. El punt més visual l'han portat els grups Las Girasoles i Las Malvalocas, que han ballat sevillanes. El president del CPA, Antonio Rodríguez ha destacat que malgrat ser moments difícils per la crisi econòmica cal fer el cor fort i animar-se a celebrar aquest dia.

Antonio Rodríguez

No estem a les mateixes circumstàncies que altres anys. Hi ha molts amics i socis que ho estan passant molt malament. S'ha de fer el cor fort i cal celebrar el Dia d'Andalusia.


L'alcadessa, Mercè Conesa, ha subratllat que aquest és un dia molt important per a moltes persones de la ciutat que van venir a Sant Cugat en busca de feina. Conesa també ha manifestat la necessitat d'oblidar els moments difícils.

Mercè Conesa

És motiu per oblidar els moments difícils i demanar aquesta concòrdia i diàleg entre els ciutadans. Hem de donar suport al CPA en un dia com el d'avui.


La celebració també ha comptat amb el tradicional vi d'honor. Aquest dissabte tindrà lloc el dinar de germanor protagonitzat pel 'potaje' andalús.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.