El CPA mantindrà els socis amb dificultats econòmiques sense pagar la quota


  • Comparteix:

El CPA vol ajudar els socis amb dificultats econòmiques

El CPA vol ajudar els socis amb dificultats econòmiques

L'assemblea general de socis del Centro Popular Andaluz (CPA), celebrada aquest diumenge, ha posat sobre la taula l'opció de mantenir els socis amb problemes econòmics sense haver de pagar la quota. Aquesta mesura s'ha pres després que alguns dels integrants d'aquesta entitat estiguin passant per un mal moment i el CPA vol posar-se del seu costat i ajudar-los.

El president de l'entitat, Antonio Rodríguez, ha afirmat que aquesta mesura respon a què alguns socis i amics tenen problemes econòmics i des del CPA no els volen desvincular de l'entitat per aquests motius. Rodríguez ha destacat que 'no els deixaran marxar de l'entitat' i que l'ajuda s'allargarà fins que superin les seves dificultats econòmiques.

Antonio Rodríguez

Si hi ha un soci que es queda a l'atur i no pot pagar la quota, no el deixarem que s'esborri com a soci. El mantindrem fins que arregli els seus problemes.


Per assegurar que aquesta mesura beneficiï exclusivament els socis en una situació econòmica difícil, l'entitat estudiarà la situació laboral i familiar dels sol·licitants.

Antonio Rodríguez

S'estudiarà, entre altres coses, si el soci és família nombrosa, si està a l'atur i si hi ha molts socis que demanen aquest benefici.


L'assemblea anual de l'entitat s'ha celebrat aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.