Afectacions de trànsit al carrer Escoles la setmana vinent


  • Comparteix:

Carrer Escoles / Font: Font: Google Maps

Carrer Escoles / Font: Font: Google Maps

Un tram del carrer Escoles, situat entre la plaça de Rafael Casanova i el carrer de Montseny, quedarà afectat al trànsit dilluns de la setmana vinent entre les vuit del matí i les vuit del vespre. La causa d'aquest tall són els treballs de repavimentació que l'Ajuntament efectuarà en aquesta zona.

Les obres obligaran a restringir l'accés als aparcaments privats d'aquest tram de carrer: pel matí els veïns podran entrar i sortir de les seves places d'aparcament fins a dos quarts de deu i posteriorment no hi podran tornar a accedir fins que acabin els treballs a la tarda.

Aquesta actuació forma part del paquet d'obres que en aquest moment l'Ajuntament està duent a terme per reparar voreres i asfalt en diversos punts del municipi. El pressupost total que s'ha destinat a aquest conjunt d'actuacions, que van a càrrec de l'empresa Asfaltats Riba i de Construccions Bosch Pasqual, és de 216.726 euros. En aquests moments ja s'han efectuat diverses millores en l'asfalt, com per exemple als carrers de l'Havana, de Vallseca i de Burgos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.