Romero: 'El cost econòmic no impedirà participar al Sant Cugat Actiu'


Temes relacionats

Sant Cugat Actiu i la Nit de l'Art conviuran per ampliar oferta i públic (19/feb/13)

La 12a Mostra Sant Cugat Actiu se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny ( 5/feb/13)


  • Comparteix:

Edició anterior de la Mostra Sant Cugat Actiu

Edició anterior de la Mostra Sant Cugat Actiu

El regidor de Comerç, Josep Romero, ha explicat que estan treballant perquè l'afectació econòmica per participar al Sant Cugat Actiu 'no sigui cap impediment' per als empresaris i comerciants. Durant una entrevista a Cugat.cat, Romero ha dit que la previsió per a la 12a Mostra del Comerç, la Indústria i els Serveis de la nostra ciutat és superar la participació de 200 estands de l'anterior edició celebrada fa dos anys.

La 12a Mostra Sant Cugat Actiu tindrà lloc enguany els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny. Durant aquest cap de setmana el centre de la ciutat es convertirà, novament, en un gran aparador comercial, gastronòmic i de serveis. Serà la tercera vegada consecutiva que la mostra aposta per ubicar-se en diversos espais del centre de la ciutat, i no en una única carpa habilitada al Parc de l'Arborètum, com s'havia fet altres anys.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és mostrar la capacitat emprenedora de la ciutat, apropar el comerç a la ciutadania i promocionar Sant Cugat com a referent de negoci, turisme, coneixement, cultura i oci. La Fundació Sant Cugat Actiu, formada per l'Ajuntament i diverses institucions econòmiques, socials i comercials de la ciutat, s'encarregarà de gestionar l'organització d'aquesta Mostra.

Està previst que hi hagi un espai d'emprenedoria i innovació a la plaça de l'Om; una mostra d'automoció a la rambla del Celler; una mostra de comerç, serveis i indústria a la plaça d'Octavià; una fira d'artesania i alimentació a l'avinguda de Cerdanyola, una mostra gastronòmica a la plaça de Barcelona i un espai jove.

A més, la mostra incorporarà una exhibició de cotxes antics que participaran al Rally Barcelona-Tibidabo-Sant Cugat. L'exposició de cotxes tindrà lloc diumenge al Parc de Ramon Barnils.

Durant aquell cap de setmana aquesta iniciativa empresarial i comercial conviurà, a més, amb la Nit de l'Art amb la compatibilitat d'horaris de les iniciatives.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.