Sant Cugat apostarà pel bici trial amb un nou circuit per a bicicletes


Temes relacionats

Aficionats de l''skateboard' exhibeixen les seves habilitats a Mira-sol (27/gen/13)

Mira-sol ja té una nova pista d'skate de 200 metres quadrats ( 3/des/12)


  • Comparteix:

Mercè Conesa i Laurent Deleval, en el moment de formalitzar l'acord

Mercè Conesa i Laurent Deleval, en el moment de formalitzar l'acord

Sant Cugat tindrà una pista de trial bici cap a finals de primavera, un projecte fruit d'un acord entre l'Ajuntament i McDonald's Sant Cugat. El nou equipament, amb cost total de 9.000 euros, serà d'accés lliure i estarà situat a la zona de gespa del darrere del Centre d'Atenció Primària (CAP) de Sant Cugat. Està previst que les obres comencin a finals de març.

L'àrea tindrà una extensió d'uns 300 metres quadrats i estarà formada per tres zones diferents: una de pedres, una de troncs i una última de travesses. A més, els materials de la nova infraestructura seran peces reutilitzades. Tot plegat amb la intenció de donar cobertura als joves que practiquen el trial bici, un esport que fomenta valors com l'esforç i la constància, tal com ha explicat el responsable de McDonald's Sant Cugat, Laurent Deleval.

Laurent Deleval

Entenc que és una activitat que exigeix esforç i esperit de superació. Avui dia aquests valors són fonamentals.


McDonald's Sant Cugat, que actualment dóna feina a 80 persones a la ciutat, participa en el projecte amb una aportació econòmica de 5.000 euros. Per al regidor de Joventut, Raül Grangé, aquest fet demostra que l'empresa comparteix molts valors amb l'Ajuntament.

Raül Grangé

Compartim els valors d'una vida sana i l'esport. La ciutat se'n pot beneficiar.


Grangé també ha anunciat que a partir de la primavera els usuaris de la T-Jove santcugatenca tindran descompte a l'establiment de menjar ràpid. De la seva banda l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la responsabilitat corporativa local que demostra McDonald's amb la seva implicació en el projecte.

Mercè Conesa

Hem de destacar la responsabilitat d'empreses com McDonald's, que aposten pel món local.


Després de les pistes d'skate de la rambla del Celler i el Casal de Mira-sol, arriba aquest pista de trial bici per donar servei als joves que practiquen aquest esport. Està previst que el circuit estigui llest abans de l'estiu i que per Festa Major ja s'hi puguin celebrar algunes activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.