Els Amics de la Unesco inicien dijous un cicle de poesia dedicat a Miquel Martí i Pol


  • Comparteix:

Els Amics de la Unesco Valldoreix- Sant Cugat ha organitzat un cicle de poesia dedicat a Miquel Martí i Pol que arrencarà avui a l'Arxiu Nacional de Catalunya. El cicle, que repassarà la vida i obra del poeta de Roda de Ter, compta amb la presència d'experts, entre ells, Ricard Torrents, amic personal de Martí i Pol.

Dos mesos després de la seva mort, l'Arxiu Nacional s'omple de versos del poeta Miquel Martí i Pol de la mà dels Amics de la Unesco. L'associació ha preparat un cicle amb 3 recitals que abordaran l'obra del poeta de Roda de Ter de la mà dels coneixements de tres ponents de luxe.

El primer d'ells és el poeta Àlex Susanna, també traductor i escriptor, que donarà aquest dijous el tret de sortida al cicle. Un dels artífexs de la iniciativa, Llorenç Batchallí, ha comentat les virtuts de Susanna:

Llorenç Batxellí

És un humanista extraordinari


La resta de ponents que passaran per l'ANC són el poeta i escriptor Miquel Desclot, i el professor Ricard Torrents, amic personal de Martí i Pol, que serà l'encarregat de cloure el cicle. Els organitzadors han destacat, tal i com explica Batchallí, que el cicle és una aportació més de la poesia popular del poeta gironí:

Llorenç Batchallí

La seva poesia ha arribat a les escoles i als moviments juvenils


Els recitals de poesia de Martí i Pol es faran cada dijous, a l'Arxiu Nacional de Catalunya, fins el dia 5 de febrer. Les sessions començaran a les 8 del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.