El mercat del Mira-sol Centre arribarà al 70% d'ocupació d'aquí a dos mesos


Temes relacionats

L'Anytime Fitness del Mira-sol Centre supera les expectatives en el primer mes ( 8/nov/12)

El gimnàs AnyTime Fitness obre cada dia a totes hores ( 1/oct/12)

El nou Mercadona, principal reclam per impulsar el complex Mira-sol Centre (28/set/12)


  • Comparteix:

Una de les visites oficials que s'han fet darrerament al complex Mira-sol Centre / Font: Localpres

Una de les visites oficials que s'han fet darrerament al complex Mira-sol Centre / Font: Localpres

El mercat municipal del complex comercial Mira-sol Centre arribarà al 70% d'ocupació d'aquí a dos mesos. Ho ha avançat el regidor de Comerç, Josep Romero, en una entrevista a Cugat.cat on també ha explicat que tot i els temps difícils per als comerciants, el supermercat Mercadona, ubicat en aquest equipament, està fent de 'locomotora'.

El regidor de Comerç, Josep Romero, ha assegurat que des de principis d'any estan notant un augment de la demanda per instal·lar diversos comerços al complex Mira-sol Centre, tot i no especificar una xifra exacte. Romero ha explicat que el que han volgut fer -abans de donar el vist-i-plau a les propostes comercials a instal·lar-se- és una enquesta entre els veïns de la zona per conèixer quin tipus de serveis necessiten per assegurar l'oferta a la demanda.

Per Setmana Santa el mercat municipal estarà a punt d'assolir el 70% d'ocupació ja que segons Romero s'esperen noves obertures. De fet, dijous de la setmana vinent obrirà les portes una nova carnisseria Tubau, un botiga que esperen sigui un altre reclam per a més comerciants.

Segons Romero, una prova que el complex no està aturat i que les perspectives continuen en procés és que el gimnàs Anytime Fitness, obert 24 hores, ha demanat una ampliació de l'espai perquè els usuaris així ho estan reclamant per poder fer més activitats. De fet, al novembre, amb només un mes de funcionament, aquest centre esportiu ja havia assolit els 500 socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.