Ferrer, Voluntaris de Proteció Civil i +Sarsuela, contents amb la nominació


  • Comparteix:

Moment de la gala de l'any passat

Moment de la gala de l'any passat

El director de Ferrer Internacional, José María Gil, el president de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Francesc Fernández Caro, i el director musical de +Sarsuela, Lluís Cabal, han parlat de les seves candidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat. Ho han fet al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que aquesta setmana ha iniciat un cicle d'entrevistes amb tots els finalistes.

15 finalistes opten als Premis Ciutat de Sant Cugat, que ja compten amb vuit edicions. La gala de lliurament de guardons se celebrarà dilluns de la setmana vinent al Teatre-Auditori.

La companyia farmacèutica Ferrer Internacional opta al premi pels seus 40 anys i per la recent ampliació de les instal·lacions que té fruit de l'adquisició de Gelocatil. El seu president, José María Gil, ha posat de relleu la implicació de Ferrer amb el municipi i creu que amb aquest guardó l'empresa es donaria a conèixer a Sant Cugat.

José María Gil

Estem orgullosos de tenir aquesta ocasió. Podrem ser més coneguts. Portem 40 anys produint des d'aquí i exportem a 80 països.


L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil és una altra de les entitats que opten als guardons, en aquest cas pels seus 25 anys de dedicació. El president de l'agrupació, Francesc Fernández Caro, ha dit que els membres ja se senten reconeguts per la localitat però s'ha mostrat il·lusionat per la possibilitat d'aquest guardó.

Francesc Fernández Caro

Ens agraeixen molt la nostra feina. Sempre estem preparats pel que pugui passar. Ajuntament i ciutadania reconeixen la nostra feina.


La companyia +Sarsuela, creada a la ciutat, continua la gira per tot Catalunya amb 'Cançó d'amor i de guerra', una obra del 1926 ambientada en una farga del Vallespir durant la Revolució Francesa. I per això figura en aquest llistat de nominats. El seu director musical, Lluís Cabal, valora amb satisfacció la nominació.

Lluís Cabal

El fet d'estar nominats ja és un honor i ens omple d'alegria. És un reconiexment a una feina que fem amb molta il·lusió.


Aquest divendres es tancarà aquest cicle d'entrevistes amb la nedadora Érika Villaécija, els responsables dels StQlímpics i de Los peces no se mojan i l'escriptor Rogeli Padró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.