El futur d'Europa centrarà els tres debats organitzats per la Fundació Sant Cugat


  • Comparteix:

Anterior edició dels debats organitzats per la fundació

Anterior edició dels debats organitzats per la fundació

Europa i les respectives relacions amb la crisi, els ciutadans i Catalunya són les tres qüestions que comprenen els debats que ha organitzat la Fundació Sant Cugat. Les tres cites comptaran amb experts de diversos àmbits relacionats amb l'eix del debat perquè exposin els seus punt de vista com a punt de partida de la reflexió entre els assistents. Dilluns 18 de març serà la primera trobada que tindrà lloc a les vuit del vespre al Museu del Monestir.

La primera trobada tractarà la qüestió de la crisi. La intenció és cercar respostes al voltant de quina sortida poden donar les estructures europees a la situació que està travessant gran part de la població del continent. El professor d'Esade Agustí Uliade i la periodista del diari 'Ara' Carme Colomina seran els encarregats d'obrir la discussió.

El següent debat serà el 8 d'abril, també dilluns, i parlarà de la relació d'aquestes institucions i els europeus. La democràcia, els drets humans i les estructures administratives europees seran objecte d'anàlisi. Els ponents seran l'eurodiputada socialista Maria Badia i el director de representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas.

La relació entre Catalunya i Europa centrarà la darrera cita que serà dilluns 29 d'abril. L'eurodiputat ecosocialista, el santcugatenc Raül Romeva, i l'exconseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, exposaran la seva opinió respecte aquest tema.

El secretari de la Fundació, Jordi Casas, explica a Cugat.cat que la intenció és que els convidats exposin les seves opinions i a partir d'aquí s'enceti un debat amb els assistents.

Jordi Casas

La idea és contraposar criteris diferents per incentivar el debat entre els presents. Volem conèixer diverses opinions per engegar el debat.


Totes les trobades seran a les vuit del vespre a la sala de conferències del Museu del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.