L'ETSAV i la Universitat d'Illinois intercanviaran estudiants i professors


  • Comparteix:

El director de l'ETSAV, Víctor Seguí, a l'esquerra signa l'acord amb el seu homòleg nord-americà, David M. Chasco / Font: ETSAV

El director de l'ETSAV, Víctor Seguí, a l'esquerra signa l'acord amb el seu homòleg nord-americà, David M. Chasco / Font: ETSAV

L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), ubicada a la ciutat, iniciarà a partir del curs acadèmic 2014-2015 un programa d'intercanvi d'estudiants i professorat amb The School of Architecture at the University of Illinois at Urbana-Champaign, als Estats Units. Aquest acord ha estat possible gràcies a les semblances que comparteixen les dues institucions en el disseny pedagògic, i l'estructura i calendari acadèmic.

L'escola d'arquitectura nord-americana ha estat pionera als Estats Units en introduir programes d'estudi a l'estranger. Després de molts anys d'intercanvi amb l'École Nationale Supérieure d’Architecture de Versailles (ENSAV), a França, l'escola nord-americana ha decidit finalitzar aquesta relació i arribar a un acord amb l'ETSAV per les facilitats acadèmiques que li suposa.

El director de l'escola santcugatenca, Víctor Seguí, ha explicat a Cugat.cat que amb aquest intercanvi l'ETSAV vol prendre nota de la manera de treballar del centre nord-americà. Segons Seguí, d'aquesta escola es pot aprendre diversos aspectes relacionats amb la creativitat.

Víctor Seguí

Ens interessa el seu marc de creativitat que és molt més lliure que el nostre. Nosaltres estem forts en tecnologia i volem aprendre d'ells.


L'escola d'Illinois valora especialment les instal·lacions de l'ETSAV, la seva àmplia plantilla de professorat, i l'oportunitat que suposa per als seus estudiants el contacte amb l'arquitectura professional a Barcelona i Europa. Destaca, a més, la integració i relació de l'ETSAV amb d'altres programes d'arquitectura punters d'Europa, la Xina i el sud-est asiàtic i Sud-amèrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.