Villaécija, Padró, StQlímpics i 'Los peces no se mojan', il·lusionats amb els Premis


  • Comparteix:

Finalistes dels premis

Finalistes dels premis

La nedadora Érika Villácija, l'escriptor Rogeli Pedró i el responsable de StQlímpics, Ferran Quinto, han expressat les seves sensacions per figurar entre les candidatures finalistes als Premis Ciutat de Sant Cugat que es lliuraran dilluns vinent. Aquests han estat els protagonistes de la darrera sèrie d'entrevistes que el magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) ha fet aquesta setmana a les persones i entitats nominades als guardons.

La nedadora catalana ha completat un any intens, amb una medalla de bronze als 1.500 metres lliures de l'Europeu de Debrecen com a major fita. A més, Villaécija ha participat en els Jocs Olímpics (JJOO) de Londres amb una 10a plaça als 800 metres lliures i una vuitena als 10 quilòmetres d'aigües obertes. La nedadora dóna un gran valor a un premi com aquest ja que no es tracta d'una competició sinó un reconeixement de la ciutat.

Érika Villaécija

Em fa molta il·lusió perquè estic acostumada a entrenar per aconseguir una marca. Això és diferent, és un reconeixement de la ciutat.


L'escriptor Rogeli Pedró pot rebre el guardó pel llibre 'Conte Contat a Sant Cugat' on explica històries de la ciutat. Al magazín, Pedró ha assegurat està sorprès per la possibilitat de rebre aquest reconeixement.

Rogeli Pedró

Mai m'ho havia plantejat ni per aquest llibre ni per altres motius. No és modèstia, escric per servei a la comunitat i perquè m'ho passo molt bé.


En el cas de StQlímpics, la candidatura destaca el treball de les entitats organitzadores d'aquests campionats esportius per a persones amb discapacitat intel·lectual per fomentar un estil de vida actiu i saludable, augmentar l'autoestima i sensibilitzar la ciutadania. Un dels responsables de la iniciativa, Ferran Quinto, considera que aquest reconeixement ajuda a donar una empenta a l'entitat.

Ferran Quinto

Els premis ens donaran una empenta molt gran. És un reconeixement a la tasca el sol fet d'estar nominats.


'Los peces no se mojan' és una altra entitat que forma part de la llista de possibles guanyadors. Es tracta d'una associació que lluita per la integració de persones amb Síndrome de Down. Del reconeixement n'ha parlat el responsable Josep Maria Batalla que ha agraït la distinció.

Josep Maria Batalla

És un reconeixement a la tasca que hem fet per què la Síndrome de Dawn no sigui una limitació per fer una vida normal.


El magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) ha entrevistat aquesta setmana als 15 finalistes del certamen. Dilluns es coneixeran els guardonat amb una gala que tindrà lloc al Teatre-Auditori a partir de les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.