Protecció Civil rep un dels Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

Joan Villadelprat, Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat (11/mar/13)

El 'Diari', premiat pels seus 20 anys als Premis Ciutat de Sant Cugat (11/mar/13)

La ciutat guardona els StQlímpics amb un Premi Ciutat de Sant Cugat (11/mar/13)

L'escriptor Rogeli Pedró, Premi Ciutat de Sant Cugat (11/mar/13)

Els Geganters aixequen un dels Premis Ciutat de Sant Cugat (11/mar/13)

Conesa situa en la força col·lectiva el poder per fer front a la crisi (12/mar/13)


  • Comparteix:

Els voluntaris de Protecció Civil han estat guardonats amb un dels Premis Ciutat de Sant Cugat

Els voluntaris de Protecció Civil han estat guardonats amb un dels Premis Ciutat de Sant Cugat

El voluntariat de Protecció Civil ha estat guardonat amb un dels Premis Ciutat de Sant Cugat pel seus 25 anys. El jurat ha reconegut la llarga trajectòria en tasques d'emergència i seguretat ciutadana. Protecció Civil de Sant Cugat compta amb 25 voluntaris i també treballa en situacions excepcionals com les cavalcades de Reis i les festes majors, entre d'altres, per assegurar el bon funcionament dels esdeveniments.



Els voluntaris de Protecció Civil han rebut un dels Premis Ciutat de Sant Cugat que s'han celebrat aquest dilluns. El cos de voluntaris va néixer el 1987 a la ciutat i des d'aleshores es dedica a ajudar i donar suport a la ciutadania en situacions de risc. Protecció Civil també treballa en esdeveniments extraordinaris que afecten les vies públiques, com les cavalcades de Reis, el Carnaval, activitats esportives i festes majors. A més, l'entitat exerceix tasques de formació per ensenyar a la ciutadania com prevenir incidents i també actua en situacions meteorològiques de risc i incendis.

El president de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Francesc Fernández, ha reiterat el compromís del grup amb la ciutat i ha dedicat el premi a totes les persones que han passat per l'associació.

Francesc Fernández

És un gran honor col·laborar amb una ciutat activa, dinàmica i plena de vida com Sant Cugat. Hem de mencionar la feina pels més de 150 voluntaris que han passat durant aquests 25 anys.


L'any passat, Protecció Civil va dur a terme 265 actuacions, la majoria dedicades a serveis ordinaris i activitats culturals. L'associació de voluntaris treballa sense ànim de lucre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.