Els santcugatencs valoren l'alcaldessa amb un 6'8


Temes relacionats

El 90% dels santcugatencs té connexió a Internet a casa ( 9/mar/13)

La situació econòmica dels santcugatencs, a pitjor ( 8/mar/13)

Més de la meitat de santcugatencs, a favor de la independència de Catalunya ( 8/mar/13)

Nou de cada 10 ciutadans, satisfets de viure al municipi ( 6/mar/13)


  • Comparteix:

L'alcaldessa, en una imatge d'arxiu / Font: Localpres

L'alcaldessa, en una imatge d'arxiu / Font: Localpres

Els santcugatencs puntuen l'actuació de l'alcaldessa, Mercè Conesa, amb un 6'8 sobre 10, segons l'informe de l'Observatori Sociològic de Sant Cugat. La valoració de l'alcaldessa està per sobre de la del conjunt de l'equip de govern, que rep un 6'3. Els grups municipals a l'oposició es queden per sota d'aquesta nota. La CUP i ICV-EUiA aproven per sobre del cinc, mentre que el PSC i el PP suspenen amb un 4'2 i un 3'2 respectivament.

Mercè Conesa rep un 6'8 de mitjana dels ciutadans. D'una mostra de 1.000 habitants, el 84,2% dels enquestats aprova la seva gestió i el 7'7% la suspèn. La valoració de l'alcaldessa és superior a la de l'equip de govern, que aconsegueix un 6'3 sobre 10 de mitjana. De la mateixa manera, el 74,3% valora per sobre del cinc l'actuació del govern municipal i el 9'5% li atorga una nota inferior a l'aprovat.

Tot i així, el grau de coneixement de l'alcaldessa ha disminuït respecte al seu predecessor, Lluís Recoder. El 74% dels santcugatencs enquestats assegura conèixer la màxima responsable de la ciutat, enfront del 92'7% que aconseguia Recoder abans de deixar l'alcaldia.

L'Observatori Sociològic de Sant Cugat del desembre del 2012 situa els espais verds i la planificació urbanística com a principals aspectes positius de la gestió del govern, mentre que la pavimentació dels carrers i voreres, la gestió del trànsit i la seguretat ciutadana són els aspectes negatius més citats. De fet, en aquesta ocasió, són més els ciutadans que visualitzen aspectes negatius que positius.

A petició de l'oposició, l'informe també valora la gestió de la resta de grups municipals. El partit amb representació al consistori amb millor puntuació és la CUP, amb un 5'3 de mitjana i distanciat en un punt de l'equip de govern. Per darrere se situa ICV-EUiA, que també aprova amb un 5'1 de nota.

Tant el PSC i com el PP es queden per sota del cinc. Els socialistes reben un 4'2 de mitjana i el PP un 3'2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.