Els pantans que abasteixen la ciutat superen el 50% de la seva capacitat


  • Comparteix:

El pantà de Susqueda és un dels que abasteix Sant Cugat / Font: ACN

El pantà de Susqueda és un dels que abasteix Sant Cugat / Font: ACN

L'episodi de pluges dels darrers dies ha incrementat les reserves dels pantans Sau-Susqueda i la Baells, que abasteixen Sant Cugat. Sau ha crescut fins assolir un 59% de la seva capacitat, les reserves de Susqueda han augmentat fins a un 56% i la Baells ho ha fet fins a un 62%. Sant Ponç, l'altre embassament que dóna servei a la ciutat, manté les reserves al 95% de la seva capacitat.

Les pluges registrades entre dimarts i dijous passats han incrementat les reserves dels embassaments de les conques del Ter i del Llobregat, que donen servei a Sant Cugat. La capacitat del pantà de Sau ha passat d'un 43% a un 59% i el de Susqueda ha crescut d'un 48% a un 56%. Així, els embassaments del sistema Ter han augmentat les seves reserves fins a un 57% de mitjana.

Els pantans de la conca del Llobregat també han incrementat les reserves, però en menor mesura. L'embassament de la Baells ha passat d'un 50% a un 62%, mentre que el de Sant Ponç s'ha mantingut en un 95% de la seva capacitat.

Els embassaments de les conques internes catalanes han augmentat les seves reserves en prop de 14 punts, que equival a uns 93 hectòmetres cúbics, gràcies a l'episodi de pluges de l'última setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.