Els comerciants del Centre Vila volen potenciar la presència del 'Fora Estocs'


  • Comparteix:

El 'Fora Estocs' ha tret les botigues al carrer aquest dissabte

El 'Fora Estocs' ha tret les botigues al carrer aquest dissabte

L'associació de comerciants Centre Vila estudia implantar el 'Fora Estocs' de manera setmanal o quinzenal. Tot i que l'entitat reconeix les dificultats de desenvolupar la proposta, aposta per unir esforços amb la federació Sant Cugat Comerç i l'Ajuntament per dinamitzar el comerç local. De fet, els botiguers de l'associació han tret aquest dissabte els seus estocs de temporada al carrer amb descomptes de fins al 70% per donar a conèixer els establiments locals i fer front a la davallada de les vendes. La proposta ha obtingut de nou 'una bona resposta' dels santcugatencs, segons l'organització.

Fins a 35 comerços han tret els seus productes al carrer aquest dissabte per desfer-se dels estocs de la temporada d'hivern mitjançant descomptes d'entre un 10 i un 70%. Segons l'organització, els productes atemporals i les ofertes amb una bona relació qualitat-preu han estat l'èxit de la jornada, que també ha servit per donar a conèixer les botigues del centre i impulsar el comerç local. El secretari de l'associació de comerciants Centre Vila, Carles Palahí, ha explicat que aquesta activitat sempre arrenca una bona resposta dels santcugatencs i potencia la ciutat com a 'aparador comercial'.

Carles Palahí

Treure aparadors al carrer i donar a conèixer el gènere és molt positiu per les vendes i per publicitar la nostra ciutat.


Palahí s'ha mostrat partidari d'ajuntar el 'Fora Estocs' amb la mateixa iniciativa que organitza la federació Sant Cugat Comerç. Tot i això, el secretari ha explicat que han proposat aquesta opció a l'Ajuntament, però que, segons el consistori, la seva viabilitat té limitacions legals. La voluntat de l'entitat és implantar el 'Fora Estocs' com una activitat setmanal o quinzenal i coordinada amb la federació Sant Cugat Comerç.

Carles Palahí

La nostra intenció era fer-ho junts, però no va poder ser. Seria interessant fer el 'Fora Estocs' cada dissabte conjuntament amb la federació de comerciants.


Carles Palahí també ha reclamat a l'Ajuntament més implicació per ajudar els comerciants a sortir de la crisi i ha demanat 'més diàleg' per establir activitats conjuntes i fomentar el comerç local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.