Boehringer premia joves pels seus projectes de millora del sistema de Salut


  • Comparteix:

Exterior de la seu santcugatenca de Boehringer Ingelheim / Font: Boehringer Ingelheim

Exterior de la seu santcugatenca de Boehringer Ingelheim / Font: Boehringer Ingelheim

La farmacèutica Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, i l'empresa Ashoka premiaran 10 equips de joves pels seus projectes per a la millora dels sistemes de salut. Aquest divendres es presentaran en societat les iniciatives guanyadores en una jornada a Barcelona on s'oferirà una ponència sobre experiències d'Aprenentatge de Servei en l'àmbit de la Salut a Catalunya.

Els projectes seleccionats per la companyia santcugatenca entraran a formar part de la xarxa mundial de joves Changemarkers i rebran 400 euros de suport.

La jornada pretén ser un moment de difusió i reconeixement de múltiples iniciatives que s'estan desenvolupant actualment a l'Estat espanyol, impulsades per joves en l'àmbit de la salut.

Després de l'esdeveniment, es farà una trobada dels joves dels equips guanyadors amb els membres de la xarxa Changemarkers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.