La Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat fa una crida per trobar voluntaris


Temes relacionats

Les inscripcions per a la Marxa Infantil i la Marxa Juvenil comencen avui ( 1/mar/13)

Calçat adequat i roba còmoda, indispensables per a la Marxa (28/feb/13)

El concurs de dibuixos de la Marxa premia Leah Revill i Júlia Merino (21/feb/13)

La 55a Marxa Infantil arriba amb més seguretat i menys durada (19/feb/13)


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) necessita voluntaris que col·laborin en l'edició d'enguany de la Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat, que tindrà lloc el 14 d'abril. Els interessats poden enviar un correu a marxainfantil@cmsc.cat i l'organització s'hi posarà en contacte. La primera reunió amb tots els col·laboradors tindrà lloc dimecres de la setmana vinent a les vuit del vespre a la seu del CMSC.

Els voluntaris poden participar en la comissió organitzadora de la competició o situar-se en els diferents punts de control del recorregut, per orientar els participants o donar-los consells. La prova del recorregut tindrà lloc el dissabte 6 d'abril. La 55a Marxa Infantil i la 4a Marxa Juvenil tindran un recorregut més curt que les de l'any passat per garantir la seguretat dels seus participants.

Enguany, a més, la iniciativa no comptarà amb pausa per dinar, amb la qual cosa la durada estimada de la prova serà d'entre dues hores i mitja i tres hores. En total, el recorregut sumarà 10,7 quilòmetres en la categoria infantil i 12,2 en la juvenil.

A través de Cugat.cat i de la ràdio de Sant Cugat (91.5 FM) es podrà seguir el minut a minut de la prova, a través d'un web especial i de les xarxes socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.