La gerència d'Hoboken xifra en 15.000 euros el robatori d'aquest dilluns


Temes relacionats

La sala Hoboken pateix un robatori amb la tècnica del 'butron' (12/mar/13)


  • Comparteix:

El robatori de material de so i llums perpetrat aquest dilluns a la matinada a la Sala Hoboken puja a 15.000 euros, segons ha xifrat el seu gerent a Cugat.cat. La sala, que ha presentat denúncia aquest dimecres, ha explicat que malgrat que les càmeres de seguretat de l'interior només han captat un individu encaputxat, els Mossos sostenen que hi ha més d'una persona implicada. A través del mètode del 'butron', els suposats lladres han fet un forat al sostre per accedir a la sala i evitar el sistema de seguretat. Els atracadors també s'han emportat documentació de la gerència del local.

Els responsables de la Sala Hoboken han explicat a Cugat.cat que, segons els indicis dels Mossos, els lladres han treballat en grup i ben organitzats. Primer han accedit al magatzem municipal a tocar de la sala, on han agafat material i escales per accedir al terrat de la discoteca, fer un forat al sostre i penetrar a l'interior del local.

Segons les gravacions de les càmeres de videovigilància del local, un únic encaputxat equipat amb walkie-talkie ha entrat a l'espai musical sobre les tres de la matinada, esquivant l'alarma connectada. El gerent del local, Pol Moragas, ha detallat a Cugat.cat el 'modus operandi' de l'operació que ha efectuat diverses perforacions a les instal·lacions.

Pol Moragas

Han foradat el sostre, s'han colat a la nau i han foradat les parets fins arribar a l'equipament del DJ. Han estat una bona estona al meu despatx.


Els gestors d'Hoboken han afegit que, a banda dels desperfectes ocasionats, els lladres s'han endut equips de so i llums per valor de 15.000 euros. Segons la filmació de les càmeres, l'assaltador ha estat durant mitja hora al despatx de gerència, d'on ha sostret diversa documentació.

Els responsables asseguren que aquests fets no afectaran la programació normal del local. La Sala Hoboken es va inaugurar fa tot just quatre mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.