Arriba a Sant Cugat Easydinner, per facilitar els menús de la setmana


  • Comparteix:

Un dels menús proposats per Easydinner / Font: Easydinner

Un dels menús proposats per Easydinner / Font: Easydinner

Els santcugatencs ja poden optimitzar la quantitat de menjar que necessiten, estalviar temps en la compra i evitar preocupar-se sobre els menús de la setmana. Això és el que ofereix l'empresa barcelonina Easydinner, que des de fa uns mesos ha ampliat la seva oferta a la nostra ciutat. L'organització fa una proposta flexible de menús i segons les persones i el nombre d'àpats. A partir d'aquí, el client rep els dilluns els ingredients i les receptes per cuinar els sopars de tota la setmana. Els preus oscil·len entre els 39 i els 69 euros.

Aquesta idea va sorgir fa tres anys, quan una de les fundadores, Rebecka Wallesten, va veure que la iniciativa funcionava a Suècia. Llavors va decidir adaptar la idea a Barcelona i, des de fa un any, ofereixen aquest servei de distribució de menús a la capital i a algunes ciutats de l'àrea metropolitana com Sant Cugat i Sant Just Desvern.

El que l'empresa demana als clients és que tinguin al seu armari ingredients bàsics com sal, pebre, mantega, oli d'oliva i sucre, i 30 minuts per cuinar les receptes proposades per Easydinner. Un dels fundadors, Rafael Rodríguez, ha detallat en una entrevista de Cugat.cat que tota la demanda es fa a través d'Internet i és personalitzable en nombre de persones i dies.

Rafael Rodríguez

Per Internet fas la comanda i demanes la setmana. Dilluns fem la distribució de les comandes. Arribarà una bossa amb els ingredients i les receptes.


Els aliments que fa servir l'empresa provenen directament de distribuïdors seleccionats de Mercabarna. Actualment, Easydinner té més de 300 clients i el seu proper repte és establir un nou centre de distribució a Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.