Jeroni de Moragas acompanyarà els visitants de l'ajuntament


  • Comparteix:

Exterior de l'edifici de l'ajuntament

Exterior de l'edifici de l'ajuntament

L'equip de govern ha aprovat la contractació d'un servei d'acompanyament a l'edifici de l'ajuntament que faran usuaris del Taller de Jeroni de Moragas. Aquest servei, per termini d'un any, dóna compliment a la voluntat de dedicar l'estalvi generat per la vaga del 14 de novembre a finalitats socials. L'objectiu ha estat afavorir col·lectius amb especials dificultats d'inserció laboral.

El servei contractat té la intenció d'acompanyar els visitants fins la sala o el lloc indicat de la reunió. Altres tasques seran les de guiar i acompanyar col·lectius amb dificultats com ara persones cegues o amb dificultats de mobilitat, entre d'altres. El servei d'acompanyament serà ofert per dues persones, en torn de matí i tarda, del Taller Jeroni de Moragas.

Amb aquest suport es vol, alhora, seguir millorant el servei d'atenció ciutadana per a visitants i usuaris que sovint els resulta difícil trobar l'emplaçament correcte a la seu consistorial, de 9.000 metres quadrats de superfície construïda.

El servei de suport i acompanyament del Taller Jeroni de Moragas començarà a l'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.