Restringida la circulació de vehicles al carrer d'Hospital per les obres de millora


Temes relacionats

El carrer d'Hospital canviarà de fesomia per afavorir el pas de vianants (15/mar/13)


  • Comparteix:

Així quedarà el carrer d'Hospital / Font: Ajuntament

Així quedarà el carrer d'Hospital / Font: Ajuntament

La circulació pel carrer d'Hospital queda restringida al trànsit, a partir d'aquest dilluns, al tram comprès entre el carrer d'Escaletes i la plaça d'Octavià per l'inici de les obres de remodelació d'aquesta via. Es tracta de la primera fase d'una actuació que donarà lloc a un carrer d'un sol nivell i que servirà per renovar les xarxes de servei i clavegueram així com l'enllumenat. Es preveu que els treballs s'allarguin de tres a quatre mesos.

El carrer gaudirà d'un sol nivell, acabant amb l'estretor de les voreres per millorar el pas de vianants. A banda del paviment, també es procedirà a la renovació i soterrament de la xarxa de serveis i clavegueram que havien quedat obsoletes. La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha destacat que el paviment incorpora elements que absorbeixen partícules contaminants de l'aire i que, a més, la pedra conté un 20% de productes reciclats.

Cristina Paraira

El paviment té components que redueixen els nitrats dissolts en l'aire. A més, la pedra està feta amb un 20% de materials reciclats.


També es col·locarà un enllumenat nou. Els nous fanals seguiran el model dels carrers de Sallés i d'Escaletes, és a dir, s'instal·laran catenàries i els llums quedaran suspesos al centre de la via. Els nous focus incorporaran un sistema de càmeres de detecció del moviment que permetrà graduar la intensitat de la llum. A més, utilitzaran la tecnologia led que permet una despesa energètica menor.

La previsió és que l'actuació s'allargui de tres a quatre mesos i s'executi en dues fases. La primera afectarà el tram comprès entre el carrer Escaletes i la plaça d'Octavià, fet que obligarà a restringir el trànsit i el tram entre els carrers Sallés i Escaletes. Un cop finalitzat, la restricció serà a la inversa. El pas de vehicles quedarà prohibit durant la realització de les tasques d'instal·lació de les xarxes de clavegueram.

Les obres, que s'inicien aquest dilluns, tenen un cost de 172.728 euros i són a càrrec de la companyia Construcciones Fertres S.L.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.