Fins al 15 d'octubre es prohibeix fer foc en zones forestals


  • Comparteix:

Des d'aquest dimecres queda prohibida la crema de rostolls i material vegetal / Font: ACN

Des d'aquest dimecres queda prohibida la crema de rostolls i material vegetal / Font: ACN

La campanya de prevenció d'incendis ha arrencat aquest divendres i fins al 15 d'octubre amb la prohibició de fer foc en terrenys forestals i en la franja de 500 metres que els envolta. La mesura també prohibeix llençar objectes encesos i abocar escombraries i restes vegetals en zones boscoses. Tot i això, el departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural pot proporcionar un permís extraordinari per dur a terme alguns treballs de crema sempre i que se segueixin les condicions de prevenció d'incendis.

La campanya d'estiu de prevenció d'incendis prohibeix fer foc en terrenys forestals per a qualsevol activitat, sigui quina sigui la finalitat. Així, fins al 15 d'octubre queda prohibit cremar rostolls, marges i restes d'aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria ni fer focs d'esbarjo. Tampoc es permet llençar objectes encesos, abocar escombraries i restes vegetals que puguin causar l'inici d'un foc i cremar material per a activitats relacionades amb l'apicultura.

Tot i això, el departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural es reserva l'autorització extraordinària de determinats treballs i cremes sempre que l'activitat es dugui a terme sota el permís del departament i segueixi les condicions de prevenció d'incendis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.